Shooëria


ATHINË (Shërbimet e autobusëve dhe transporti ndërkombëtar i udhëtarëve DILIGIANNI 21, METAXOURGEIO, tel. 210 5202551, 5202553) - ELEFSINA (Papadakis Bros S.A Grupi i objekteve në pronësi private prej 80 hektarësh në aeroport)


Linja e transportit ndërkombëtar të pasagjerëve Papadakis Bros S.A. disponojnë një gamë të gjerë udhëtimesh për në Shqipëri me stacion nisjeje Athinën dhe destinacion qytete të ndryshme në Shqipëri.

Shoqeria disponon autobuze komodë dhe ofron për pasagjerët

lehtësira dhe oferta të herë pas herëshme Nisja et ë gjithë autobuzëve bëhet nga zyrat qëndrore në rrugën Dhilijani 21 Metaksurgjio K.P. 10437 Athinë (përballë Policisë Rrugore dhe praën satcionit të metrosë Metaksurgjio). Si dhe parking privat për klientët e saj.

Pika qndrore e shitjes së biletave:

Dilijani 21, K.P. 10437, Athinë.


NA KONTAKTONI

FilialetAthinë
DILIJANI 21, METAKSURGJIO
(përballë Policisë Rrugore
Τel. (+30) 210 5202551, 5202553

Kallamatë
ARTEMIDOS 65
Tel. (+30) 27210 87723
6983908602

Pireaus
AG.DIMITRIU 1 & ETHNIKIS ANTISTASEOS 2
(Prane Supermarkets  "LIDL")
Drapetsona
Tel. +30 2104631441
+30 6945400315
+30 6936574057

Isthmo - Korinthias
ALEXANDROS LINES
Tel. 6970534517

Patra
OTHONOS & AMALIAS 27
Stacioni I Trenit OSE
Tel. +30 2610625903
+30 6972501364
+30 6970036839

Pirgos
ΚΟΚΚΙΝΟΥ 29
Tel. +30 2621030058
+30 6981142439

Volos
GRIGORIOU LAMPRAKH 77
Tel. +30 2421032650
+30 6986944879
+30 6986914367

Papadakis Bros S.A.
ELEFSINA
(Grupi Papadakis Bros S.A - 80 hektarë fabrikë në pronësi private në aeroportin avenue)


BashkëpunëtoretNeoplan Albania
TIRANE
TERMINALI TIRANE
Tel. 0 800 0001 - free line
+355 42224080
+355 42224103
+355 676050292

Neoplan Albania
Fier
Q.T.U. FIER (KE RREPET)
Tel. +355 34222270
+355 34222273
+355 676041640
Neoplan Albania
VLORE
DYQANI I DOLLARIT - RRUGA E RE - VLORE
Tel. +355 33224433
+355 676005344
+355 697532777

Neoplan Albania
ELBASAN
PERBALLE TERMINALIT
(SHESHI NAMAZGJA)
Tel. +355 676040537
+355 674632765
+355 674040404

Neoplan Albania
LUSHNJE
RRUGA MISTO MAME,Nr 7
(Ish Posta e vjeter)
Tel. +355 696586880

Neoplan Albania
KORCE
RRUGA KICO GRECO
Tel. +355 82254422
+355 676012348


Të Rejat

Udhetoni me ne me garanci, komoditet siguri e cmime te lira!  


GREECE ALBANIA DEPARTURE ARRIVAL
PIREUAS - ATHINE KAKAVIJE - TIRANE PIR.07:30 - ATH.08:30 18:30
PIREUAS - ATHINE KAKAVIJE - TIRANE PIR.17:00 - ATH. 20:00 08:00
GREECE ALBANIA DEPARTURE ARRIVAL
PIREUAS - ATHINE KAKAVIJE - TIRANE PIR.07:30 - ATH.08:30 18:30
PIREUAS - ATHINE KAKAVIJE - TIRANE PIR.17:00 - ATH. 20:00 08:00
GREECE ALBANIA DEPARTURE ARRIVAL
KALAMATA TIRANE 16:00 04:00
GREECE ALBANIA DEPARTURE ARRIVAL
KALAMATA TIRANE 16:00 04:00
GREECE ALBANIA DEPARTURE ARRIVAL
ATHINE KAKAVIJE - VLORE 20:00 06:00
GREECE ALBANIA DEPARTURE ARRIVAL
ATHINE KAKAVIJE - VLORE 20:00 06:00
GREECE ALBANIA DEPARTURE ARRIVAL
VOLOS TIRANE 18:00 04:00
GREECE ALBANIA DEPARTURE ARRIVAL
VOLOS TIRANE 18:00 04:00
GREECE ALBANIA DEPARTURE ARRIVAL
ATHINE GJIROKASTER 20:00 05:00
GREECE ALBANIA DEPARTURE ARRIVAL
ATHINE GJIROKASTER 20:00 05:00

ALBANIA GREECE DEPARTURE ARRIVAL
TIRANE ATHINE - PIREUAS 04:00 18:30
TIRANE ATHINE - PIREUAS 17:00 08:00
ALBANIA GREECE DEPARTURE ARRIVAL
TIRANE ATHINE - PIREUAS 04:00 18:30
TIRANE ATHINE - PIREUAS 17:00 08:00
ALBANIA GREECE DEPARTURE ARRIVAL
TIRANE KALAMATA 14:00 05:00
ALBANIA GREECE DEPARTURE ARRIVAL
TIRANE KALAMATA 14:00 05:00
ALBANIA GREECE DEPARTURE ARRIVAL
VLORE ATHINE 18:00 08:00
ALBANIA GREECE DEPARTURE ARRIVAL
VLORE ATHINE 18:00 08:00
ALBANIA GREECE DEPARTURE ARRIVAL
TIRANE VOLOS 08:00 20:00
ALBANIA GREECE DEPARTURE ARRIVAL
TIRANE VOLOS 08:00 20:00
ALBANIA GREECE DEPARTURE ARRIVAL
GJIROKASTER ATHINE 07:00 16:30
ALBANIA GREECE DEPARTURE ARRIVAL
GJIROKASTER ATHINE 07:00 16:30

Flota
Me ne ju jepet mundësia të udhetoni me komoditet dhe siguri në Greqi dhe jashtë saj.

Marrim përsipër destinacione nga më të afertatat deri tek ato më të largëtat duke perzgjedhur autobuzin më të përshtashëm të flotës sonë.

Autobuzet janë të rinj me teknologji moderne të pajisura plotësisht për të ofruar transport të sigurtë, komod dhe të këndëshëm!

&bnsp;

 

 
 

Please publish modules in offcanvas position.