Arrow
Arrow
Slider

Shërbimet e autobusëve | Transporti ndërkombëtar i udhëtarëveUdhetoni me ne me garanci, komoditet siguri e cmime te lira!  

RRUGA E SHQIPËRISË GREQI

GREECE ALBANIA DEPARTURE ARRIVAL
PIREUAS - ATHINE KAKAVIJE - TIRANE PIR.07:30 - ATH.08:30 18:30
PIREUAS - ATHINE KAKAVIJE - TIRANE PIR.17:00 - ATH. 20:00 08:00
GREECE ALBANIA DEPARTURE ARRIVAL
PIREUAS - ATHINE KAKAVIJE - TIRANE PIR.07:30 - ATH.08:30 18:30
PIREUAS - ATHINE KAKAVIJE - TIRANE PIR.17:00 - ATH. 20:00 08:00
GREECE ALBANIA DEPARTURE ARRIVAL
KALAMATA TIRANE 16:00 04:00
GREECE ALBANIA DEPARTURE ARRIVAL
KALAMATA TIRANE 16:00 04:00
GREECE ALBANIA DEPARTURE ARRIVAL
ATHINE KAKAVIJE - VLORE 20:00 06:00
GREECE ALBANIA DEPARTURE ARRIVAL
ATHINE KAKAVIJE - VLORE 20:00 06:00
GREECE ALBANIA DEPARTURE ARRIVAL
VOLOS TIRANE 18:00 04:00
GREECE ALBANIA DEPARTURE ARRIVAL
VOLOS TIRANE 18:00 04:00
GREECE ALBANIA DEPARTURE ARRIVAL
ATHINE GJIROKASTER 20:00 05:00
GREECE ALBANIA DEPARTURE ARRIVAL
ATHINE GJIROKASTER 20:00 05:00

ALBANIA GREECE DEPARTURE ARRIVAL
TIRANE ATHINE - PIREUAS 04:00 18:30
TIRANE ATHINE - PIREUAS 17:00 08:00
ALBANIA GREECE DEPARTURE ARRIVAL
TIRANE ATHINE - PIREUAS 04:00 18:30
TIRANE ATHINE - PIREUAS 17:00 08:00
ALBANIA GREECE DEPARTURE ARRIVAL
TIRANE KALAMATA 14:00 05:00
ALBANIA GREECE DEPARTURE ARRIVAL
TIRANE KALAMATA 14:00 05:00
ALBANIA GREECE DEPARTURE ARRIVAL
VLORE ATHINE 18:00 08:00
ALBANIA GREECE DEPARTURE ARRIVAL
VLORE ATHINE 18:00 08:00
ALBANIA GREECE DEPARTURE ARRIVAL
TIRANE VOLOS 08:00 20:00
ALBANIA GREECE DEPARTURE ARRIVAL
TIRANE VOLOS 08:00 20:00
ALBANIA GREECE DEPARTURE ARRIVAL
GJIROKASTER ATHINE 07:00 16:30
ALBANIA GREECE DEPARTURE ARRIVAL
GJIROKASTER ATHINE 07:00 16:30

N j o f t i m e

TANI PAPADAKIS BROS - NEOPLAN ALBANIANë VOLOS, me vite përvojë në Greqi - Shqipëri.

Autobusi për të gjitha qytetet e Shqipërisë:

Korce, Podgorec, Libra, Prevenia, Pekin, Berat, Lusina, Elbasan, Durres, Tirane, Skodra!

DEPARTURE ÇDO DITË në orën 08:00 PASTRIMI.


Informacion

GRIGORIOU LAMPRAKH 77
Τηλ. +30 2421032650
+30 6986944879
+30 6986914367Në KALAMATA, me vite përvojë në Greqi - Shqipëri.Transporti për të gjitha qytetet e Shqipërisë:

Autobusi për të gjitha qytetet e Shqipërisë:

Gjirokastër, Tepelenë, Fier, Bals, Berat, Tiranë, Elbasan, Avlona!

DEPARTURE ÇDO DITË në orën 4.00 PASTRIMI.


Informacion

ARTEMIDOS 65
Tel. (+30) 27210 87723
Cel. 6983908602Në VOLOS, me vite përvojë në Greqi - Shqipëri.

Autobusi për të gjitha qytetet e Shqipërisë:

Korce, Podgorec, Libra, Prevenia, Pekin, Berat, Lusina, Elbasan, Durres, Tirane, Skodra!

DEPARTURE ÇDO DITË në orën 08:00 PASTRIMI.


Informacion

GRIGORIOU LAMPRAKH 77
Τηλ. +30 2421032650
+30 6986944879
+30 6986914367Në KALAMATA, me vite përvojë në Greqi - Shqipëri.Transporti për të gjitha qytetet e Shqipërisë:

Autobusi për të gjitha qytetet e Shqipërisë:

Gjirokastër, Tepelenë, Fier, Bals, Berat, Tiranë, Elbasan, Avlona!

DEPARTURE ÇDO DITË në orën 4.00 PASTRIMI.


Informacion

ARTEMIDOS 65
Tel. (+30) 27210 87723
Cel. 6983908602


V i d e o sAMBASADA SHQIPTARE NË GREQI
VEKIERELI 7, 15237 ATHINË
TEL. 210 6876200, 6876215
FAX 210 6876223
AMBASADA GREKE NË SHQIPËRI
Rr. FREDERIK SHIROKA 3, TIRANË
TEL. 00355 42 274670, 274669, 274668
FAX 00355 42 234140
AMBASADA SHQIPTARE NË GREQI
VEKIERELI 7, 15237 ATHINË
TEL. 210 6876200, 6876215
FAX 210 6876223
AMBASADA GREKE NË SHQIPËRI
Rr. FREDERIK SHIROKA 3, TIRANË
TEL. 00355 42 274670, 274669, 274668
FAX 00355 42 234140
DOGANA E KAKAVIJËS
TEL. 26570 51102
TEL. I POLICISË E KAKAVIJËS - 26570 51230
DOGANA E KAPSHTICËS
TEL. 23850 45923
TEL. I POLICISË E KAPSHTICËS - 23850 45809
DOGANA E KAKAVIJËS
TEL. 26570 51102
TEL. I POLICISË E KAKAVIJËS - 26570 51230
DOGANA E KAPSHTICËS
TEL. 23850 45923
TEL. I POLICISË E KAPSHTICËS - 23850 45809

Organizim eskursioneshZyra jone organizon vazhdimisht eskursione jashte dhe brenda vendit.

Informohuni per te gjitha eskursionet e programuara.

ΈShitje biletashShitje biletash Zyra pret bileta udhetimi me tragete dhe aeroplan.

Gjithashtu presim bileta per udhetime me autobuz per Shqiperi.

Eskursione shkolloreZyra merr persiper cdo lloj eskursioni shkollor Per cdo shkolle te rrethit tone dhe me distinacione Brenda dhe jashte vendit. Keshillohuni me ne per oferat e mundeshme.

Qiradhenie autobuzeshZyra jep me qira autobuze te flotes se saj per cdo lloj nevoje.

Ne qira perfshihet edhe shoferi i autobuzit.

Please publish modules in offcanvas position.